CAMP CHEF ponev LŽ za pico 36cm (CIPZ14)

48.80 

Odlikuje jo izredna prevodnost toplote, enostavna uporaba in čiščenje, saj bo z malo vzdrževanja neuničljiva. Uporabljamo jo lahko na odprtem ognju, oglju, plinu, električni plošči, steklokeramični plošči in tudi indukciji.

Njena vsestranska uporaba se pokaže tako v domači kuhinji kot tudi na pikniku.

Tehnične značilnosti:

  • Višina ponve: 2,5 cm
  • Premer ponve: 36 cm
  • Teža: 3,2 kg

Na zalogi

Opis

Odlične litoželezne ponve najbolj znanega ameriškega proizvajalca že od leta 1803. Oblikovane in izdelane so na podlagi vsakodnevne uporabe in stoletnih izkušenj. Litoželezna posoda je zelo trpežna, z dolgo življenjsko dobo in vsestransko uporabna. Posoda prenese tudi visoke temperature. Lahko jo uporabljamo za cvrtje, pečenje, ali dušenje. Litoželezno posodo odlikuje izredna prevodnost toplote, enostavna uporaba in čiščenje. Z malo vzdrževanja bo vaša litoželezna posoda neuničljiva. Uporabljamo jo lahko na odprtem ognju, oglju, plinu, električni plošči, steklokeramični plošči in tudi indukciji. Njena vsestranska uporaba se pokaže tako v domači kuhinji kot tudi na pikniku. Ponev je opremljena z dvema okrasnima ročajema za lažje premikanje. Za premikanje posode med uporabo priporočamo prijemala, ki so odporna na visoke temperature, saj se ponev in ročaj segrejeta, zato ga ni moč prijeti z roko brez zaščite.

Za čiščenje in vzdrževanje vaše litoželezne posode lahko uporabite Camp Chef vzdrževalec, s katerim bo vaša posoda vedno pripravljena na nove izzive.

Nasvet za vzdrževanje litoželezne posode si poglejte tukaj.

Litoželezna ponev 36 cm (CIPZ14)

Tehnične značilnosti:

  • Višina ponve: 2,5 cm
  • Premer ponve: 36 cm
  • Teža: 3,2 kg
GOR