CAMP CHEF osnovni komplet LŽ posode 30cm (SK12)

Original price was: 77.60 €.Current price is: 75.28 €.

Odlikuje jih izredna prevodnost toplote, enostavna uporaba in čiščenje, saj so z malo vzdrževanja neuničljive. Uporabljamo jih lahko na odprtem ognju, oglju, plinu, električni plošči steklokeramični plošči in tudi indukciji.

Da bo hrana, pripravljena v litoželezni posodi še bolj okusna, smo za vas pripravili komplet litoželezne ponve s pokrovko. Kuhanje s pokrovko omogoča, da bo hrana pripavljena v krajšem času, hkrati pa bo hrana bolj polnega okusa.

Njena vsestranska uporaba se pokaže tako v domači kuhinji kot tudi na pikniku.

Komplet vsebuje:

  • 1 x CAMP CHEF litoželezno ponev 30 cm (SK12)
  • 1 x CAMP CHEF litoželezno pokrovko 30 cm (CL12)

 

 

Na zalogi (se lahko naroči)

Opis

Litoželezna posoda je zelo trpežna, z dolgo življenjsko dobo in vsestransko uporabna, saj prenese tudi visoke temperature. Lahko jo uporabljate za cvrtje, pečenje, ali dušenje. Odlikuje jih izredna prevodnost toplote, enostavna uporaba in čiščenje, saj so z malo vzdrževanja neuničljive. Uporabljamo jih lahko na odprtem ognju, oglju, plinu, električni plošči steklokeramični plošči in tudi indukciji.

Njena vsestranska uporaba se pokaže tako v domači kuhinji kot tudi na pikniku.

Nasvet za vzdrževanje litoželezne posode si poglejte tukaj.

 

Komplet vsebuje:

1 x CAMP CHEF litoželezna ponev SK12 s premerom 30 cm, ki je opremljena z dvojnim izlivom in dvema močnima podpornima ročajem. Ročaja dajeta dobro podporo med nošenjem ali izlivanjem. Za premikanje posode med uporabo priporočamo prijemala, ki so odporna na visoke temperature, saj se ponev in njen ročaj segrejeta, zato ga ni mogoče prijeti z roko brez zaščite.

Tehnične značilnosti:

  • Višina ponve: 5 cm
  • Premer ponve: 30 cm
  • Premer dna: 25 cm
  • Dolžina celotne ponve: 47 cm
  • Dolžina ročaja: 15 cm
  • Teža: 3,20 kg

1 x CAMP CHEF litoželezna pokrovka CL12 s premerom 30 cm je bila zasnovana za uporabo na litoželezni posodi Camp Chef. Odlikuje jih izredna prevodnost toplote, enostavna uporaba in čiščenje, saj so z malo vzdrževanja neuničljive. Uporaba pokrovke pri kuhanju bo skrajšala čas priprave, okus hrane pa bo polnejši.

GOR