CAMP CHEF posoda LŽ za pito 25cm (CIPIE10)

38.80 

Odlikuje jo izredna prevodnost toplote, enostavna uporaba in čiščenje, saj bo z malo vzdrževanja neuničljiva. Ker ima posoda nekoliko višji rob je primerna tudi za pripravo domačih buhteljnov, zloženk in drugega peciva. Njena vsestranska uporaba se pokaže tako v domači kuhinji kot tudi na pikniku.

Tehnične značilnosti:

  • Višina posode: 7 cm
  • Premer posode: 25 cm

Na zalogi

Opis

Odlične litoželezne posoda najbolj znanega ameriškega proizvajalca že od leta 1803. Oblikovane in izdelane so na podlagi vsakodnevne uporabe in stoletnih izkušenj. Litoželezna posoda je zelo trpežna, z dolgo življenjsko dobo in vsestransko uporabna. Posoda prenese tudi visoke temperature. Lahko jo uporabljamo za cvrtje, pečenje, ali dušenje. Litoželezno posodo odlikuje izredna prevodnost toplote, kar daje zlato rjavo skorjo vaši piti. Z malo vzdrževanja bo vaša litoželezna posoda neuničljiva. Uporabljamo jo lahko na odprtem ognju, oglju, pečici, plinu, električni plošči, steklokeramični plošči in tudi indukciji. Njena vsestranska uporaba se pokaže tako v domači kuhinji kot tudi na pikniku. Ker ima posoda nekoliko višji rob je primerna tudi za pripravo domačih buhteljnov, zloženk in drugega peciva. Posoda je opremljena z dvema okrasnima ročajema za lažje premikanje. Za premikanje posode med uporabo priporočamo prijemala, ki so odporna na visoke temperature, saj se ponev in ročaj segrejeta, zato ga ni moč prijeti z roko brez zaščite.

Za čiščenje in vzdrževanje vaše litoželezne posode lahko uporabite Camp Chef vzdrževalec, s katerim bo vaša posoda vedno pripravljena na nove izzive.

Nasvet za vzdrževanje litoželezne posode si poglejte tukaj.

Litoželezna posoda 25 cm (CIPIE10)

Tehnične značilnosti:

  • Višina posode: 7 cm
  • Premer posode: 25 cm
GOR