CAMP CHEF osnovni komplet za pico 36cm (CIPZ14)

Original price was: 68.60 €.Current price is: 66.60 €.

Odlikuje jo izredna prevodnost toplote, enostavna uporaba in čiščenje, saj bo z malo vzdrževanja neuničljiva. Uporabljamo jo lahko na odprtem ognju, oglju, plinu, električni plošči, steklokeramični plošči in tudi indukciji.

Njena vsestranska uporaba se pokaže tako v domači kuhinji kot tudi na pikniku.

Tehnične značilnosti:

  • Višina ponve: 2,5 cm
  • Premer ponve: 36 cm
  • Teža: 3,2 kg

 

Komplet vsebuje:

  • CAMP CHEF ponev za pico 36 cm (CIPZ14)
  • CADAC lopar za pico (98317)

 

Na zalogi

Opis

Komplet vsebuje:

CAMP CHEF litoželezno ponev za pico 36 cm (CIPZ14)

Odlične litoželezne ponve najbolj znanega ameriškega proizvajalca že od leta 1803. Oblikovane in izdelane so na podlagi vsakodnevne uporabe in stoletnih izkušenj. Litoželezna posoda je zelo trpežna, z dolgo življenjsko dobo in vsestransko uporabna. Posoda prenese tudi visoke temperature. Lahko jo uporabljamo za cvrtje, pečenje, ali dušenje. Litoželezno posodo odlikuje izredna prevodnost toplote, enostavna uporaba in čiščenje. Z malo vzdrževanja bo vaša litoželezna posoda neuničljiva. Uporabljamo jo lahko na odprtem ognju, oglju, plinu, električni plošči, steklokeramični plošči in tudi indukciji. Njena vsestranska uporaba se pokaže tako v domači kuhinji kot tudi na pikniku. Ponev je opremljena z dvema okrasnima ročajema za lažje premikanje. Za premikanje posode med uporabo priporočamo prijemala, ki so odporna na visoke temperature, saj se ponev in ročaj segrejeta, zato ga ni moč prijeti z roko brez zaščite.

Za čiščenje in vzdrževanje vaše litoželezne posode lahko uporabite Camp Chef vzdrževalec, s katerim bo vaša posoda vedno pripravljena na nove izzive.

Nasvet za vzdrževanje litoželezne posode si poglejte tukaj.

Litoželezna ponev 36 cm (CIPZ14)

Tehnične značilnosti:

  • Višina ponve: 2,5 cm
  • Premer ponve: 36 cm
  • Teža: 3,2 kg

 

CADAC lopar za pico (98317V)

Lopar za pico omogoča enostavno dvigovanje in odstranjevanje pice, tort, kruha… Izdelan je iz kakovostnega nerjavečega jekla in se lahko čisti tudi v pomivalnem stroju.

Premer: 28 cm

GOR