CAMP CHEF komplet za ljubitelje mesa (SK11R)

78.30 

Ste ljubitelj mesa? Potem je ta komplet kot nalašč za vas.

Rebrasta litoželezna ponev je idealena rešitev za peko mesa kot na žaru, poleg tega bo imela hrana lep vzorec, ki spominja na rešetko iz žara. V kompletu je tudi model za izdelovanje popolnih burgerjev in prijemalka za lažje obračanje mesa. Z 2-delnim strgalom pa bo čiščenje litoželezne ponve še enosavejše.

Posodo lahko uporabljamo na odprtem ognju, oglju, pečici, plinu, električni plošči steklokeramični plošči in tudi indukciji.

Komplet zajema:

  • 1 x CAMP CHEF litoželezna oglata-rebrasta ponev (SK11R)
  • 1 x CADAC prijemalka INOX (98311)
  • 1 x CADAC model za burgerje (98313)
  • 1 x CAMP CHEF 2-delni set strgal za litoželezno posodo (PSC)

 

Ni na zalogi

Opis

Litoželezna posoda je zelo trpežna, z dolgo življenjsko dobo in vsestransko uporabna, saj prenese tudi visoke temperature. Lahko jo uporabljate za cvrtje, pečenje, ali dušenje. Odlikuje jih izredna prevodnost toplote, enostavna uporaba in čiščenje, saj so z malo vzdrževanja neuničljive. Uporabljamo jih lahko na odprtem ognju, oglju, pečici, plinu, električni plošči steklokeramični plošči in tudi indukciji.

Njena vsestranska uporaba se pokaže tako v domači kuhinji kot tudi na pikniku.

Nasvet za vzdrževanje litoželezne posode si poglejte tukaj.

Komplet vsebuje:

1 x CAMP CHEF oglata rebrasta litoželezna ponev (SK11R) velikosti 28 cm x 28 cm, je opremljena z dvojnim izlivom in dvema močnima podpornima ročajem za podporo med nošenjem ali izlivanjem. Za premikanje posode med uporabo priporočamo prijemala, ki so odporna na visoke temperature, saj se ponev in njen ročaj segrejeta, zato ga ni moč prijeti z roko brez zaščite.

Tehnične značilnosti:

  • Višina ponve: 2 cm
  • Dolžina/širina ponve: 28 cm
  • Dolžina/širina dna: 24,5 cm
  • Širina ponve z ročajem: 44,5 cm
  • Dolžina ročaja: 14 cm
  • Teža: 3,4 kg

1 x CADAC prijemalka (98311) je izdelana iz nerjavečega jekla, z silikonskimi nedrsečimi ročaji, zobki na glavi prijemalke pa bodo trdno oprijeli hran, ki jo želite obrniti. Obračanje hrane bo sto prijemalko postalo enostavno in zabavno opravilo. Velika zanka na vrhu prijemalke vam nudi možnost zaklepanja in enostavnega shranjevanja prijemalke, saj v zaklenjenem položaju ne zavzame veliko prostora. Mehanizem za zaklepanje se v pokončnem položaju s stisnjeno prijemalko sam zakleni in tako prepreči, da se prijemalka razpre, ko jo odložite iz rok. Zaradi svoje dolžine, 45 cm, so idealne tako za plinske kot tudi žare na oglje, saj poskrbijo, da nas vročina žara ne doseže in opeče. Po uporabi jo enostavno očistimo kar v pomivalnem stroju.
Velikost prijemalke: 45 cm

1 x CADAC model za izdelovanje burgerjev (98313) bo poskrbel, da bodo tudi doma narejeni burgerji enakih velikosti, teže in popolne oblike. Model za oblikovanje je narejen iz aluminija in prevlečen s plastjo proti prijemanju. Po uporabi ga enostavno operete v pomivalnem stroju.
Premer modela: 11 cm

1 x CAMP CHEF 2-delni set strgal (PSC), je bil posebej zasnovan za čiščenje litoželezne posode, jeklenih plošč in drugih površin odpornih na praske. Komplet vsebuje dve strgali, standardno (z gladkim robov) in rebrasto. Rebrasto je idealno za čiščenje rebrastih posod oziroma žar plošč. Izdelani sta iz izredno trde plastike in z lahkoto odstranita hrano iz posode. Po uporabi lahko strgala očistite v pomivalnem stroju.

 

GOR