CAMP CHEF pokrovka LŽ 25cm (CL10)

24.80 

Litoželezna pokrovka Camp Chef je bila zasnovana za uporabo na litoželezni posodi Camp Chef. Odlikuje jih izredna prevodnost toplote, enostavna uporaba in čiščenje saj so z malo vzdrževanja neuničljive. Uporabljamo jih lahko na odprtem ognju, oglju, plinu, električni plošči in tudi indukciji. Njena vsestranska uporaba se pokaže tako v domači kuhinji kot tudi na pikniku. Z uporabo litoželezne pokrovke bo vaša hrana dobila poseben, polnejši okus.

Litoželezna pokrovka CL10 (25 cm)

Na zalogi

Opis

Litoželezna pokrovka Camp Chef je bila zasnovana za uporabo na litoželezni posodi Camp Chef. Odlikuje jo izredna prevodnost toplote, enostavna uporaba in čiščenje. Z malo vzdrževanja bo vaša litoželezna posoda neuničljiva. Uporabljamo jih lahko na odprtem ognju, oglju, plinu, električni plošči in tudi indukciji. Njena vsestranska uporaba se pokaže tako v domači kuhinji kot tudi na pikniku. Z uporabo litoželezne pokrovke bo vaša hrana dobila poseben, polnejši okus.
Za čiščenje in vzdrževanje vaše litoželezne posode lahko uporabite Camp Chef vzdrževalec, s katerim bo vaša posoda vedno pripravljena na nove izzive.

Nasvet za vzdrževanje litoželezne posode si poglejte tukaj.

Litoželezna pokrovka CL10 (25 cm)

GOR