CADAC vrtljivi raženj za žare PATIO (98755-EU)

76.80 

Špis z motorčkom je namenjen Meridian in Titam žarom s 4-mi gorilci. Narejen je iz kromiranega jekla dolžine približno 104cm. Vsebuje dve robustni vilici, ki sta enostavni in varni za namestitev. Motor deluje na dve bateriji (nista v kompletu) in je v ohišju iz nerjavečega jekla. V kompletu je tudi nosilec in vse potrebno za namestitev.

Na zalogi

Kategoriji: , Oznaka:

Opis

Špis z motorčkom je namenjen Meridian in Titan žarom s 4-mi gorilci. Narejen je iz kromiranega jekla dolžine približno 104cm. Vsebuje dve robustni vilici, ki sta enostavni in varni za namestitev. Motor deluje na dve bateriji (nista v kompletu) in je v ohišju iz nerjavečega jekla. V kompletu je tudi nosilec in vse potrebno za namestitev.

Priporočamo vam, da ko pripravljate hrano na špisu, na primer na sredinskem delu žara, prižgete gorilnika levo ali desno, tako da, hrana ne bo v neposredno nad ognjem. Toplota iz gorilnikov bo tako krožila v žaru in pekla meso enakomerno. Ko imate špis in hrano nameščeno ter gorilce prižgane, zaprite pokrov žara. Čas priprave hrane je podoben pripravi v pečici. Čas je najbolj odvisen od temperature v žaru, zato bodite pozorni in poglejte na termometer, na kakšni temperaturi se vaša hrana pripravlja. Če je potrebno, dodajte več plina ali pa zmanjšajte. Priporočljivo je uporabljati tudi termometer, katerega zapičite v hrano in tako spremljate temperaturo. Pod meso lahko nastavite tudi posodo, v katero se bo ujela odvečna maščoba, ki kaplja med pripravo. To maščobo lahko kasneje uporabite za pripravo različnih »gravy« omak ali česa drugega.

GOR