CAMP CHEF posoda LŽ 6-delni set (CBOX6)

164.80 

Ni boljšega načina kot začetek kuhanja v litoželezni posodi z našim šest delnim kompletom litoželezne posode Camp Chef. Litoželezna posoda je zelo trpežna, z dolgo življenjsko dobo in vsestransko uporabna, saj prenese tudi visoke temperature. Uporabljamo jo lahko na odprtem ognju, oglju, plinu, električni plošči, steklo-keramični plošči in tudi indukciji. V kompletu je vključena 25cm posoda Dutch Oven brez nogic, podstavek za posodo, 25 cm ponev, pokrovka s premerom 25 cm in 30 cm kozica (globoka ponev) z ustrezno pokrovko, katero lahko uporabite tudi kot ponev.

Set zajema vse kuhinjske posode iz litega železa, ki jih potrebujete za pripravo vaših najljubših jedi. Uporabljamo jih lahko na odprtem ognju, oglju, pečici, plinu, električni plošči, steklo-keramični plošči ali indukciji.

Tako na pikniku, v domači kuhinji ali na poti.

 

Na zalogi

Opis

Odlične litoželezne posode najbolj znanega ameriškega proizvajalca Camp Chef že od leta 1803. Posoda je oblikovana in izdelana na podlagi vsakodnevne uporabe in stoletnih izkušenj. In ni boljšega načina kot začetek kuhanja v litoželezni posodi z našim šest delnim kompletom litoželezne posode Camp Chef.

Litoželezna posoda je zelo trpežna, z dolgo življenjsko dobo in vsestransko uporabna, saj prenese tudi visoke temperature. Lahko jo uporabljate za cvrtje, pečenje, ali dušenje. Odlikuje jih izredna prevodnost toplote, enostavna uporaba in čiščenje, saj so z malo vzdrževanja neuničljive. Uporabljamo jo lahko na odprtem ognju, oglju, pečici, plinu, električni plošči, steklo-keramični plošči in tudi indukciji. Njena vsestranska uporaba se pokaže tako v domači kuhinji kot tudi na pikniku.

Komplet zajema vse kuhinjske posode iz litega železa, ki jih potrebujete za vaše najljubše obroke. Za premikanje posode med uporabo priporočamo prijemala, ki so odporna na visoke temperature, saj se ponev in njen ročaj segrejeta, zato ga ni mogoče prijeti z roko brez zaščite. V kompletu je vključena Dutch Oven posoda brez nogic, podstavek za posodo, 25 cm ponev in 30 cm kozica (globoka ponev) z ustrezno pokrovko, ki jo lahko uporabite tudi kot ponev.

Dutch Oven je izredno funkcionalna posoda: lahko jo uporabljate za peko ali kot kotliček. V njej lahko pripravljamo praktično vse – od peke peciva, kruha, mesa, dušenja zelenjave, do kuhanja golaža, juh in tudi marmelade.

Za čiščenje in vzdrževanje vaše litoželezne posode lahko uporabite Camp Chef vzdrževalec, s katerim bo vaša posoda vedno pripravljena na nove izzive.

Nasvet za vzdrževanje litoželezne posode si poglejte tukaj.

Komplet vsebuje:

 • 1 kos, posoda Dutch Oven brez nogic DO10
  Premer zgoraj: 25,0 cm
  Premer spodaj: 21,5 cm
  Višina: 11,5 cm
  Prostornina: 3,8 l
 • 1 kos, Ponev litoželezna SK10
  Premer zgoraj: 25,0 cm
  Premer spodaj: 20,5 cm
  Višina: 5,0 cm
  Prostornina: 1,2 l
 • 1 kos, Pokrovka litoželezna CL10 (za ponev in dutch oven)
  Premer: 25,0 cm
 • 1 kos, Podstavek univerzalni trinožni
 • 1 kos, Kozica (globoka ponev)
  Premer zgoraj: 30,0 cm
  Premer spodaj: 25,0 cm
  Dolžina celotne ponve: 47 cm (z ročajem)
  Višina: 9,5 cm
  Prostornina: 4,2 l
  Teža: 4,10 kg
 • 1 kos, Ponev-pokrov
  Premer zgoraj: 30,0 cm
  Premer spodaj: 27,5 cm
  Višina: 4,0 cm
  Prostornina: 1,5 l
  Teža: 3,30 kg

 

 

 

GOR