CADAC OSNOVNI KOMPLET žar CARRI CHEF 50 S POKROVOM (8910-80-EU + dodatki)

Original price was: 375.85 €.Current price is: 338.26 €.

  • Cadac Carri Chef 50 s pokrovom visoko zmogljiv vsestranski žar  (8910-80-EU)
  • INOX  prijemalka 44 cm (98311)
  • Pregrinjalo za žar 47 cm (98185)
  • 2x nivelirni nogici za Carri chef (8910-111)
  • Pripomoček za čiščenje 50 (8910-90)
  • DARILO: ščetka za čiščenje (98326 – 12cm)

 

Na zalogi pri dobavitelju. Ponudba velja do razprodaje zalog. 

Rok dobave od 3-5 delavnih dni.

 

Na zalogi

Kategoriji: , Oznaka:

Opis

CADAC žar CARRI CHEF 50 s pokrovom (8910-80-EU): Carri Chef 2 je visoko zmogljiv vsestranski plinski žar, ki bo zadovoljil še tako zahtevne uporabnike. Posebej primeren za uporabo na domačem vrtu, balkonu, pikniku ali pri kampiranju. Za lažji transport in shranjevanje je dodana še priročna torba, v katero žar po uporabi enostavno pospravimo in tako ne zavzame prav veliko prostora.

Zmogljiv okrogel gorilnik iz nerjavečega jekla je zasnovan tako, da ga za prižig ni potrebno razstavljati, saj že vsebuje samo vžigalni mehanizem z iskro. V času uporabe nam le ta omogoča, da lahko nadziramo temperaturo žara, z dodajanjem ali zapiranjem plina. V vetrovnem vremenu predstavlja njegova zasnova veliko prednost, saj je gorilnik zaščiten pred vetrom in tako ni nobene nevarnosti, da bi plamen ugasnil oziroma, da bi požarno ogrožali okolico. Žar ima 50 mbar pritiska in levi 3/4″ nemški navoj za priključitev na regulator/jeklenko. Cev in regulator nista priložena.

Komplet vsebuje:
– Plinski gorilnik z zaščito proti vetru,
– emajliranega pokrova s plastično, na temperaturo odporno ročko in vgrajenim termometrom,
– stojalo za posodo, kar omogoča, da ga lahko uporabimo tudi kot plinski kuhalnik,
– žar ploščo, prevlečeno s teflonom, pol gladka in pol rebrasta: premer plošče 47 cm
– 3 x stabilne razstavljive nogice, izdelane iz aluminija,
– plastičen pladenj, ki se ga namesti med nogice in je zelo priročna odlagalna površina,
– priročna torba za shranjevanje.

Velikost postavljenega žara: 97 cm x 50 cm
Teža žara: 10,5 kg

 

CADAC pregrinjalo 47cm za CARRI CHEF 50 (98185): Da bi podaljšali življenjsko dobo vašega žara vam priporočamo nakup pregrinjala za žar Cadac Cari Chef 2 47 cm. Pregrinjalo je izdelano iz trdnega in UV-odpornega vinilna, ki ščiti vaš žar pred vsemi vremenskimi vplivi.

Zasnovan je bil za namestitev na Cadac Cari Chef 50, 47 cm žar, vendar ga lahko uporabljate na katerem koli 47 cm žar, skozi celo leto.

 

CADAC prijemalka INOX 44 cm(98311): Močna prijemalka je izdelana iz nerjavečega jekla in silikona. V zaprtem položaju se prijemalka zaklene zato je enostavna za shranjevanje. Idealen spremljevalec pir peki na žaru, tako doma kot v kampu. Silikonski nedrseči ročaji poskrbijo, da se prijemalka lepo prilega v roko.

Dolžina prijemalke: 44 cm

 

CADAC pripomoček za čiščenje Soft Soak 50 (8910-900): S tem okolju prijaznim in popolno prilegajočim se silikonskim pripomočkom za čiščenje, bo čiščenje vašega žara veliko lažje. V njem je mogoče očistiti žar rešetko, z največjim premerom 50 cm. Izdelan je iz vzdržljivega silikona, odpornega na vročino do 200°C.
Namakanje žar plošče pred pranjem, pomeni manj časa, porabljenega za čiščenje in več časa za uživanje na prostem. Brez nereda, brez hrupa!  Čiščenje je zelo enostavno, da bi dosegli najboljši rezultat, v silikonsko posodo vlijte vročo vodo in milnico. Rešetko za žar, obrnjeno na glavo potopite in jo pustite namakati 60 minut, da se vsi zažgani koščki in maščoba ločijo. Po potrebi jo lahko pustite namočeno tudi čez noč. Med namakanjem se zažgani koščki in ostanki hrane, ki jih je težko odstraniti, ne da bi rabili drgniti ali strgati, zmehčajo. Nato rešetko očistite in sperite s čisto vodo.
Z uporabo silikonske posode, se vaša rešetka za žar in druge kuhalne površine, ne poškodujejo, kot bi se z uporabo ščetk in drugih pripomočkov za čiščenje.
Če pustite rešetko za žar namočeno v posodi se zažgani koščki in ostanki hrane, ki jih je težko odstraniti, ne da bi jih rabili drgniti ali strgati prevleko žar plošče.

Dimenzija: 55,5 x 51,5 x 6,5 cm
Teža: 1,65 kg

 

CADAC Nivelirna noga za Carri chef (8910-111): S to priročno nastavljivo nogo lahko enostavno prilagodite in izravnate svoj žar Carri Chef. Z ročnim vijakom enostavno in hitro nastavite nivo vašega žara. Velika noga je enostavna za uporabo na kateri koli površini. Žar ostane stabilen in ga lahko varno uporabljate.

Opomba: ta izravnalna noga je primerna za žare Carri Chef 2. Ne ustreza starejšim modelom. 

GOR